Alle dertien Masterstudenten geslaagd!

Dinsdag 27 juni vond het eindexamen plaats in de bovenzaal van Galerie Pictura. De jury, bestaande uit de docenten Peter Hartwig, Keimpe van der Kooi, Rein Pol en Stijn Rietman en een onafhankelijke voorzitter, Cynthia Heinen, beoordeelde de werken van de Master 2-studenten. Samen met de eindexamenkandidaten zijn de werken uitgekozen die in de tentoonstelling komen te hangen. Alle dertien afgestudeerden hebben in de Masteropleiding hun eigen weg gevonden als beeldend kunstenaar; hun afstudeerwerk is divers qua thema, techniek en invalshoek. Wij feliciteren de afgestudeerde kunstenaars van harte en wensen hen een succesvolle artistieke toekomst.

De geslaagde eindexamenstudenten van 2023. V.l.n.r.: Pleun Procee, Wil Bartels, Michelle Mertens, Judith Nieuwhof, Inge Peeze, Mark de Kok, Joke Ganzevoort, Roxana Castro-Kooi, Marjet Visscher, Suze Osseman, Petra van der Wel, Roelie Douw en Maarten Dalstra