Cursussen

Heb je zin om met ezel en kwast aan de slag te gaan? Wil je leren een portret of naar model te schilderen? Of een stilleven, of spreekt juist fijnschilderen je aan? Wil je je tekenkennis verdiepen en je bezighouden met anatomie? Heb je altijd al een goede introductie tot de etstechniek of houtsnede willen krijgen? Ben je benieuwd naar ontmoetingen met gelijkgestemden, of lijkt het je juist interessant je op te trekken aan andermans niveau? Dan is een cursus wellicht wat voor jou.

Er is voldoende ruimte voor individuele aandacht, zodat je ook zonder voorkennis aan de cursussen kunt deelnemen. Vijftien lesweken lang kun je je onderdompelen in intense en inspirerende lessen, waarna je de reeks afsluit met een werkbespreking. Elke cursus wordt afgesloten met een Verklaring van de Klassieke Academie. De lessen duren 2,5 uur. De cursussen zijn ook zeer geschikt voor wie benieuwd is naar onze vakscholing, en daar alvast een voorproefje van wil nemen. Maar ook voor de professional die zijn vakkennis wil bijspijkeren. Het is mogelijk een of meerdere cursussen naast elkaar te volgen en zo een persoonlijk programma samen te stellen.

De sfeer in de cursussen is serieus. De docenten zijn topdocenten, sommigen alumni van de Klassieke Academie en beheersen het echte ambacht. Je leert hier echt wat. Meld je aan en ontdek wat dat in jouw geval betekent!

Bekijk hier ons cursusaanbod