Cursussen

Wil je leren een portret of naar model te schilderen? Spreekt fijnschilderen je aan, of wil je je tekenkennis verdiepen en je bezighouden met anatomie? Heb je altijd al een goede introductie tot de etstechniek of houtsnede willen krijgen? Dan is een cursus misschien wat voor jou. Onze docenten beheersen het echte ambacht en de sfeer in de cursussen is serieus. Je leert hier echt wat. Dus ben je benieuwd naar ontmoetingen met gelijkgestemden, of lijkt het je juist interessant je op te trekken aan andermans niveau? Meld je dan aan!

Aanmelding en toelating

Aanmelden kan het hele jaar door. Er worden geen toelatingseisen gesteld, je wordt op je eigen niveau begeleid. Voor elke cursus geldt een minimum en maximum aantal deelnemers.

Aanmelden cursus Kosten cursussen Studiegids cursussen

Programma

Een cursus duurt 15 weken en wordt afgesloten met een werkbespreking. Je krijgt 1 dagdeel van 2,5 uur les per week. Na afloop ontvang je een verklaring waarin staat dat je de cursus hebt doorlopen.

Locaties

Alle cursussen vinden plaats op onze locatie aan de Paradijsvogelstraat, behalve de Introductiecursus. Deze wordt gegeven op locatie Akerkhof. De adressen en mogelijkheid routebeschrijvingen te genereren zijn te vinden op onze pagina Contact.

Cursusaanbod 2021-2022

2e semester, start in week 4

Maandag

12.30-15.00 uur: cursus Realistisch tekenenBas Nijenhuis

15.30-18.00 uur: cursus FijnschilderenEsther Leuvenink

Dinsdag

18.30-21.00 uur: cursus AquarelArie Jekel

Woensdag

15.30-18.00 uur: cursus Grafische TechniekenEline Brontsema, Reinder Homan, Marieke Keuken

19.00-21.30 uur: cursus ModelschilderenCarolien van Olphen

Donderdag

18.30-21.00 uur: cursus Dieren schilderen door Robin d’Arcy Shillcock

Zaterdag

10.00-12.30 uur: cursus Modelschilderen – Marcel Duran

Workshops

Info volgt