Zomeracademie 2023

INFO ZOMERACADEMIE 2024 VOLGT Z.S.M.

Heb je zin om in de zomer met ezel en kwast aan de slag te gaan? Wil je graag naar model of een portret leren schilderen? Heb je altijd al een goede introductie tot de etstechniek willen krijgen, of je eigen houtsnede willen maken? Dan is de Zomeracademie misschien iets voor jou. Laat je onderdompelen in intense en inspirerende lessen en geniet van de flow van een aantal dagen achter elkaar aan het werk zijn. Ontmoet gelijkgestemden of trek je op aan andermans niveau en meld je aan!

Aanmelding en toelating

Er worden geen toelatingseisen gesteld, je wordt op je eigen niveau begeleid. Voor elk onderdeel geldt een minimum en maximum aantal deelnemers.

Aanmelden Zomeracademie Kosten Zomeracademie Studiegids Zomeracademie

Programma

Je kunt de Zomeracademie een, twee of drie weken volgen. Elke onderdeel is gericht op een andere discipline en vormt een afgerond geheel. Op maandagochtend is er een kennismaking en krijg je informatie over het verloop en de manier van werken. Daarna ga je aan de slag. De lessen Op locatie, Academisch model schilderen en Academisch portret schilderen vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 9:30-15:30. Grafiek wordt gegeven van 9:30-17:00. De lunch, koffie en thee worden door de Klassieke Academie verzorgd.

Locaties

De Zomeracademie vindt plaats op onze locatie aan het Akerkhof, behalve Grafiek. Deze lessen worden gegeven op locatie Paradijsvogelstraat. De adressen en mogelijkheid routebeschrijvingen te genereren zijn te vinden op onze pagina Contact.

Zomeracademie 2023

Zomeracademie Op locatie

10 t/m 14 juli
Docenten: Bas Nijenhuis, Peter Hartwig, Anna Maria Vargiu

Zomeracademie Grafiek: etsen en houtsnede

10 t/m 14 juli
Docenten: Reinder Homan, Eline Brontsema

Zomeracademie Academisch modelschilderen

17 t/m 21 juli
Docenten: Elvira Dik, Bas Nijenhuis, Paul Boswijk

Zomeracademie Academisch portretschilderen

24 t/m 28 juli
Docenten: Elvira Dik, Rachel Dieraert, Ruben Postema