Eindwerkbesprekingen achter de rug en nu vakantie!

Het is ieder jaar weer een drukke periode voor alle studenten en docenten: de eindwerkbesprekingen van de Basisscholing, Vakscholing 1, 2, 3 en Masterscholing 1. Vele tekeningen en schilderijen zijn bekeken en besproken. Het zijn spannende maar ook gezellige dagen.

Jolanda Warners uit Vakscholing 3 tijdens haar werkbespreking

Werk van Judith Schuurhuis (Master 1), Fred Morssink en Irene Gloudemans (beiden Vakscholing 3)

De studenten uit Vakscholing 3 gingen met een getuigschrift naar huis en bijna alle studenten gaan verder met de Masteropleiding. Ook voor de studenten uit Masterscholing 1 zit het er op en kunnen ze gaan genieten van een welverdiende vakantie: ze zijn allemaal ‘over’. Gefeliciteerd en op naar volgend jaar, het examenjaar!

Master 1-student Ronne van den Hurk presenteert haar werk aan docenten en klasgenoten