Alle twaalf Master 2-studenten geslaagd!

Dinsdag 25 juni vond het eindexamen plaats in de bovenzaal van Galerie Pictura en werden de werken van de twaalf studenten beoordeeld door een jury, bestaande uit vier docenten en een onafhankelijke voorzitter. Aan het eind van de middag deelde de voorzitter van de eindexamencommissie, Cynthia Heinen, de uitslag mee aan de eindexamenkandidaten: allemaal geslaagd! Wij feliciteren de afgestudeerde kunstenaars van harte en wensen hen een succesvolle artistieke toekomst.

De eindexamenexpositie van 3 t/m 21 juli open voor publiek. Kunstlievend Genootschap Pictura, St. Walburgstraat 1, Groningen van woensdag t/m zondag van 13:00 tot 17:00.

De eindexamenklas van 2024. V.l.n.r., achter: Olga Brink, Katja Yakovleva. Midden: Carola Breukelman, Gabi Vos, Welmoed Westerdijk, Gerlinde Visscher, Janny Stoker, Jessica de Rover. Onder: Sabina Broekema, Pauline Jonker, Marietje Stiekema en Tally van Oosterum