STAP-budget

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 28-9-2022

Stichting Klassieke Academie heeft medio september, na als eerste stap het verkrijgen van het NRTO lidmaatschap, het NRTO-keurmerk ontvangen. Dit na een audit van een onafhankelijke externe certificerende instelling in juli. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsmarkt en is afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Na het verkrijgen van het NRTO-keurmerk zijn we druk bezig met het zetten van de volgende stappen, zoals toelating en aanmelden scholingsregister bij het DUO en financiële aansluiting bij het UWV.

Hierbij zijn wij nu geheel afhankelijk van het verloop van onze aanvraag bij deze organisaties. Van onze kant doen we er alles aan om studenten van de Vak- en de Masterscholing in aanmerking te laten komen voor de aanvraag van 1 november van de Stap-budget regeling, die voor scholingsjaar 2022 geldig is.

Studenten kunnen nu zelf nog geen stappen ondernemen. Wij informeren je via deze website en per e-mail wanneer jij welke actie moet ondernemen.