Deelstudies

Wil je niet een volledige opleiding volgen, maar je alleen nader bekwamen in een bepaalde techniek? Dan kun je voor een deelstudie kiezen. Ben je een ambitieuze amateur? Dan ontwikkel je jezelf op technisch en inhoudelijk vlak. Ben je al professional? Dan kun je je kennis op een deelgebied bijspijkeren.

De lessen zijn niet vrijblijvend zoals in het cursuscircuit, maar minder veeleisend dan bij de beroepsopleiding.
Er zijn deelstudies schilderkunst, grafiek, beeldhouwkunst en de introductiecursus.

Iedere deelstudie duurt 15 lesweken. Het is mogelijk verschillende deelstudies naast elkaar te volgen en zo een persoonlijk programma samen te stellen. De deelstudies worden per half jaar in wisselende pakketten aangeboden. Je kunt je deelname afstemmen op je persoonlijke behoeften en doelen. Diverse Deelstudies kun je combineren tot een persoonlijk lespakket 

  • Bij het volgen van 2 of 3 deelstudies in het zelfde semester geldt een korting vsn 10% op het totaalbedrag; bij het volgen van 4 of meer deelstudies tegelijk is die korting 15%.
  • Bij het volgen van 3 of 4 deelstudies in twee opeenvolgende semesters geldt eveneens een korting van 10 % op het totaalbedrag; bij 5 of meer opeenvolgend is dat 15%.
  • Voltijdstudenten van de Klassieke Academie kunnen deelnemen aan de deelstudies met een korting van 50%.
  • Studenten Basisscholing en leden van de Alumnivereniging van de Klassieke Academie AKKA kunnen deelnemen met een korting van 25% op het lesgeld.

Klik op onderstaande buttons om de deelstudies te bekijken.