Meld je aan voor een cursus in het tweede semester!

Wil je leren naar model te schilderen? Of spreekt het schilderen van dieren je meer aan? Meld je dan aan voor een cursus in het tweede semester. En nieuw dit studiejaar: een cursus model- en portret boetseren!

In deze cursus wordt er onder leiding van Cindy Sprokel geboetseerd naar portret en model. In klei en boetseerwas worden er beelden gemaakt naar model en twee portretten op ware grootte. De cursus is erop gericht de juiste anatomische verhoudingen, volumes, proporties en lijnvoering te leren zien en toe te passen. Aandachtspunten zijn daarbij het goed leren kijken en het ontwikkelen van je eigen handschrift. Aan het eind wordt er van een van de gemaakte beelden in was een mal en een gipsen afgietsel gemaakt. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Alle cursussen starten in week 4 van 2023 en er zijn geen toelatingseisen; iedereen wordt op zijn/haar eigen niveau begeleid.

Het cursusaanbod in het tweede semester:
Maandag 19.00-21.30u: Schilderen met aandacht voor detail – Esther Leuvenink
Dinsdag 19.00-21.30u: Model- en portretboetseren – Cindy Sprokel
Woensdag 19.00-21.30u: Modelschilderen – Carolien van Olphen
Donderdag 19.00-21.30u: Dieren schilderen (huisdieren, boerderijdieren en wilde dieren) – Robin d’Arcy Shillcock
Zaterdag 10.00-12.30u: Modelschilderen – Marcel Duran

Voor meer informatie over de cursussen, klik hier.