Chef Bereden Politie blij verrast met werk Masterstudenten

Docent Robin d’Arcy Shillcock en Joke Ganzevoort uit Masterscholing 1 hebben een aandenken aan de schetssessies bij de Bereden Politie Groningen overhandigd aan commandant Herman Jansen, die blij verrast reageerde.

De studenten hadden – na uitleg over de paarden, de dienders en hun werk – twee middagsessies in de stallen van de Bereden Politie als onderdeel van de lessen van Robin d’Arcy Shillcock.

Herman Jansen, Chef Bereden Politie Groningen, en Masterstudent Joke Ganzevoort

Shillcock had de studenten gevraagd prints van hun gemaakte werk te maken en lijstte deze in, zie hieronder: v.l.n.r. Roxana Kooi (olieverf), Petra Bakker (aquarel), Roxana Kooi (tekening), Suze Osseman (schetsblad in pastel en olieverf) en Michelle Mertens (olieverf). Joke Ganzevoort bood Jansen een portret in olieverf aan van Zydane.