Eindwerkbesprekingen Basis- en Vakscholing

Het was een drukke periode voor de studenten en docenten van de academie: de eindwerkbesprekingen! Honderden en nog eens honderden tekeningen en schilderijen zijn bekeken en besproken. Het waren spannende, maar ook vooral gezellige dagen.

‘’Eén van leukste dingen is dat je als coördinator van de Basis- en Vakscholing bij alle werkbesprekingen mag zijn,’’ zegt Anuschka de Smidt. Gelukkig kon het bespreken ook weer met hele groepen, waarbij iedereen elkaars werk kon bewonderen. Ze zag veel ambitie en kwaliteit bij de Basisscholingstudenten, een aantal van hen zien we zeker terug op de vakopleiding. In Vakscholing 1 allemaal blije gezichten na een intensieve dag met veel studieus, monumentaal en aansprekend werk. Ze hebben nu al zin in het nieuwe lesjaar. Anuschka is trots op ‘haar’ mentorgroep Vakscholing 2 waar keihard gewerkt is: ‘’Mooie diverse groep met fijnschilders en ruige expressionisten, daar gaan we nog veel van horen!” In Vakscholing 3 spatte het plezier en de kleuren van de doeken en de meeste studenten gaan verder met de Masteropleiding. Dat belooft veel goeds. Maar nu eerst een dikverdiende zomervakantie!

Vakscholing1 heeft zin in Vakscholing 2!

De studenten van Vakscholing 3 ontvingen hun getuigschrift