Kort nieuws

Opening expositie Vakscholing 3 in de Roomsterborgh Leek 

Op 20 juni was de feestelijke opening van de groepstentoonstelling van de studenten van Vakscholing 3 in de Roomsterborgh in Leek. De exposanten zijn Roxana Castro-Kooi, Maarten Dalstra, Roelie Douw, Joke Ganzevoort, Wendy Jonink, Eveline Lugard, Hanny Massolt, Michelle Mertens, Judith Nieuwhof, Suze Osseman, Beja Peetsma, Pleun Procee en Petra van der Wel.

Opening van de Vakscholing 3-expositie in de Roomsterborgh in Leek


Ferenc Erdok maakt muurschildering in Pictura

Ieder jaar mag een eindexamenkandidaat van de Klassieke Academie de muurschildering in de nis van Kunstlievend Genootschap Pictura maken. Dit jaar is Ferenc Erdok daarvoor uitgekozen door de eindexamencommissie. Hij werkt graag op groot formaat en hoopt dat de kijker blij, gefascineerd en verwonderd raakt als die naar zijn geschilderde werelden kijkt. Tegelijkertijd wil hij een beetje humor de wereld inbrengen. Benieuwd of dat gelukt is? De muurschildering is vanaf de opening van de eindexamententoonstelling op 27 juni te bewonderen.

Ferenc Erdok druk bezig met de voorbereidingen voordat hij kan gaan beginnen met schilderen