Alle Master 2-studenten geslaagd!

Op dinsdag 22 juni vond het eindexamen plaats in de bovenzaal van Galerie Pictura. Een jury, bestaande uit vier docenten en een onafhankelijke voorzitter, beoordeelde de werken van de vijftien studenten. In samenspraak met de eindexamenkandidaten werden de werken uitgekozen die in de tentoonstelling kwamen te hangen. Tijdens hun tweejarige Masteropleiding hebben de afgestudeerden onderzoek gedaan naar welke kant ze op willen, dat wil zeggen, wat voor kunstenaar ze willen worden. Dat heeft prachtige en zeer diverse werken opgeleverd. Wij feliciteren de afgestudeerde kunstenaars van harte en wensen hen een succesvolle artistieke toekomst.

De eindexamenstudenten op het Akerkhof in Groningen. Achterste rij v.l.n.r.: Anne Mensinga, Greetje Teerink, Cleo Rolloos, Olga Bijzitter, Fimmie Meester, Rosalinde Sigrid Huizinga, Monique van Gijzel. Zittend v.l.n.r.: Janny Pieck-Plantinga, Ella de Ronde, Alma Ficchi. Voorste rij v.l.n.r.: Ferenc Erdok, Pip Ovinge (zittend), Maartje Bezemer, Carin de Haan, Rob Meloen