Expositie Vakscholing 3 Roomsterborgh

Ook dit jaar wordt er door de studenten van Vakscholing 3 een expositie georganiseerd. In de tentoonstelling ‘Academie op de Borgh’ toont een aantal studenten een selectie van hun werken die zij tijdens hun opleiding bij de academie hebben gemaakt. De werken laten de zoektocht van de studenten zien, wat een mooie diversiteit opplevert.

De exposanten zijn Kayla van der Schuit, Rachel Climo, Maaike van Veen, Paulien Sprenger, Edwin van der Veen, Benita Mulokaite, Fleur Krist, Wil Bartels en Annette Hoolsema. De tentoonstelling wordt op zaterdag 4 juli om 15.00 uur geopend door Bouk Wierda in de prachtige en voor de academie nieuwe locatie Roomsterborgh in Leek. De tentoonstelling is daarnaast te bezoeken op 5 juli, 10 t/m 12 juli en 17 t/m 19 juli van 14.00 tot 17.00 uur.

Roomsterborgh en de flyer van de expositie