Kort Nieuws

Muurschildering UMCG

Helaas is de opening van de muurschildering in het UMCG, die plaats zou vinden op 28 april, geannuleerd. Natuurlijk wordt het project weer opgepakt zodra het kan en zal t.z.t. een nieuwe openingsdatum bekend worden gemaakt.


Eindexamenexpositie
De eindexamenexpositie zou plaatsvinden van 28 juni t/m 19 juli en de grote opening stond gepland voor zondag 28 juni. Vanwege de huidige RIVM-maatregelen kan ook de eindexamenexpositie in deze periode niet doorgaan. Maar niet getreurd, we zijn momenteel druk bezig om de eindexamenexpositie in te plannen voor het najaar van 2020. Zodra de nieuwe datum is vastgesteld en de toekomst er wat rooskleuriger uitziet, wordt deze bekend gemaakt. Overigens vindt het eindexamen wel gewoon plaats in juni, zodat de Master 2-studenten op tijd hun diploma’s op zak hebben.


Exposities uitgelicht
Ook op het gebied van exposities krijgen we weinig nieuws binnen maar we willen u toch nog graag wijzen op twee exposities. Ten eerste ‘Female Mastery’ bij Galerie Bonnard (2 mei t/m 14 juni). Met werk van Svetlana Tartakovska (Nederland, Groningen), Daniela Astone (Italië, Florence) en Ksenya Istomina (Rusland, Sint Petersburg). En de tentoonstelling ‘VRIJ!?’ (15 maart t/m 21 juni) bij Kunstlievend Genootschap Pictura. Dit is een grote groepsexpositie georganiseerd in context van 75 vrijheid. Zie ook de rubriek ‘Save the date’. Deze galeries zijn ‘gewoon’ geopend volgens de huidige richtlijnen.