Workshops naar fantasie en buitenschilderen

In het tweede semester organiseert de Klassieke Academie twee workshops. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar de academie.

In de meivakantie van 29 april t/m 2 mei geeft kunstenares Anna Maria Vargiu de workshop ‘Modelschilderen naar fantasie en waarneming’. Er wordt een grote sprookjesachtige voorstelling gebouwd die de fantasie van de deelnemers prikkelt. De deelnemers bedenken een verhaal dat ze willen uitbeelden en onderzoeken de compositorische mogelijkheden. In de lessen zal Anna Maria een uitgebreide demonstratie geven en een uitleg over het palet.

Van 22 t/m 24 juni biedt de Klassieke Academie een driedaags plein air project aan waarmee je gelijk in vakantiestemming komt. Joost Doornik begeleidt de workshop ‘Buitenschilderen’. Rustig opstarten met koffie en croissants, een heerlijke lunch, en ondertussen (voor sommigen eindelijk!) schilderen op Joosts favoriete plek in de regio.

Aanmelden voor deze workshops kan via info@klassiekeacademie.nl
Meer informatie is hier te vinden, onder de rode knop Studiegids Cursussen
Deze workshops gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen en zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.