Tentoonstelling Vakscholing 3

Werk van Rosalinde Huizinga

Als afsluiting van de Vakscholing gaan studenten uit Vakscholing 3 samen exposeren in het kerkje van Niezijl op 22 en 23 juni.

‘We zijn een trotse klas en ontzettend blij met alles wat we aangereikt hebben gekregen de afgelopen jaren,’ zegt Rosalinde Huizinga. ‘Door deze opleiding hebben wij ons kunnen ontwikkelen in een stimulerende en inspirerende omgeving’.
De studenten leveren voor de tentoonstelling allemaal twee werken in. Voor de tentoonstelling wordt de kerk in vier genres ingedeeld: te weten portret, model, stilleven en landschap. Het idee dat ze in de lessen kunstgeschiedenis, kunstbeschouwing en het vak compositie en expressie aangereikt hebben gekregen zit in de vier genres verwerkt. Onderling zijn de taken goed verdeeld. Zo zorgt Ferenc voor de digitale uitnodiging, heeft Greetje het draaiboek gemaakt, Rosalinde heeft de algemene organisatie op haar genomen, Rob zorgt voor de plattegronden en de drankjes tijdens de opening in Niezijl en Carin gaat het openingswoord verrichten. Ook de partners van Greetje, Rob en Rosalinde hebben een rol gekregen in de organisatie.
De bezoekers zijn op vrijdag 21 juni vanaf 16:00 uur van harte welkom waarna om 17.00 uur de officiële opening zal plaatsvinden.