Meld je aan voor de Zomeracademie

Schrijf je nu in voor onze zomeracademie van 2019!

Heb je zin om in de zomer in het prachtige Groningen met ezel en kwast aan de slag te gaan? Wil je juist liever je tekenkennis verdiepen en je bezighouden met anatomie en model? Heb je altijd al een goede introductie tot de etstechniek willen krijgen?

Dan is de zomeracademie wellicht wat voor jou. Een, twee of drie weken lang kun je je onderdompelen in intense en inspirerende lessen en genieten van de flow van een aantal dagen achter elkaar aan het werk zijn.

 

Programma 2019 Schilderen

5-daagse Zomeracademie: 8 tot en met 12 juli 2019: Grondbeginselen o.l.v. Elvira Dik, Stijn Rietman, Carolien van Olphen, Jantien de Boer en Joost Doornik.

10-daagse Zomeracademie: 15 tot en met 26 juli 2019: Verdieping o.l.v. Annelies Middel, Jantien de Boer, Carolien van Olphen, Paul Boswijk, Tim Blaauw, Stijn Rietman en Hans Parlevliet. Deze staat in het teken van het Rembrandt jaar.

15-daagse Zomeracademie: Combinatie van de 5- en 10-daagse varianten.

 

Programma 2019 Grafiek

5-daagse Zomeracademie: 8 tot en met 12 juli 2019 o.l.v. Reinder Homan en Siemen Dijkstra.

 

Zie onze Zomeracademie pagina HIER om je aan te melden.

 

 

Tekst en foto Xandra Donders.