Medewerkersportret Bert Visser

Afgelopen december werkt Bert drie jaar bij de Klassieke Academie, hij is Jetske Bergstra opgevolgd.

Bert Visser is officieel facilitair medewerker, maar zegt daarover: ‘Ik ben nogal een allegaartje’. Op onze locatie aan het A-kerkhof doet hij de inkoop food en non-food, verzorgt hij als er een gelegenheid zich voordoet de lunches, is degene die de was doet en ja, maakt ook schoon. ‘Ik zie mezelf als duizendpoot binnen de Klassieke Academie.’ Het mooie aan het werk vindt hij dat hier geen dag hetzelfde is, waarbij hij zich beweegt in een dynamische wereld, die kleurrijk is, volop in beweging, een sfeer die hem bevalt.

‘Ik word steeds enthousiaster als ik zie wat er om me heen gebeurt’, zegt Visser, en hij draagt daar dan ook graag zijn steentje aan bij, door bijvoorbeeld een prettige sfeer te creëren in de kantine. ‘Ik speel graag in op de jaargetijden enzo’, een prettig thuisgevoel bieden is immers belangrijk op ons instituut!