De Zomeracademie was een groot succes!

De Zomeracademie was ook dit jaar weer een groot succes! Met prachtige resultaten zoals op bijgaande foto. Vooral het goede overleg met de docenten werd door veel cursisten zeer gewaardeerd. Zelfs zo zeer dat een aantal overweegt de vakscholing te gaan doen.

Greetje Terink, student aan de vakopleiding, deed de Zomeracademie en dit is wat zij ervan vond. ‘Ik doe de vakopleiding en ik heb mij ingeschreven voor de Zomeracademie. Ik vind het nog steeds een hele eer hier te mogen zijn, en hard te werken met bevlogen medestudenten en docenten/kunstenaars. Ik heb ontzettend veel plezier gehad. Ik heb nog veel te winnen en ik heb veel gewonnen deze twee weken.’

Wat zij zoal opving aan opmerkingen van mede Zomeracademiegangers:
‘Wat wordt er hier op een lekker hoog niveau les gegeven, en op een erg prettige manier.’
‘Goede docenten met enorme ervaring en kennis.’
‘Er is hier helemaal geen concurrentie onderling, wat een vrijheid en blijheid.’
‘Ik zit er serieus over te denken om te switchen van school.’
‘We werken hier volgens een vooraf vast opgesteld plan, dat is wat ik niet gewend ben.’
‘Wat een ruimte krijgen we hier om onszelf te ontwikkelen.’
‘Ik heb het gevoel dat er tussen al die dagelijkse lessen een groot plan voor ontwikkeling achter zit.’