Zomeracademie 2018

Nog even en de Zomeracademie barst weer los. Heb je nog geen vakantieplannen, of wilde je stiekem altijd al lekker buiten schilderen of je in druk- of modelleertechnieken verdiepen? Nu is je kans!

Schilderen
25 t/m 29 juni 2018
Grondbeginselen schilderen o.l.v. Paul Boswijk, Joost Doornik, Peter Durieux, Jan van Loon en Annelies Middel (5 dagen)
2 t/m 13 juli 2018
Verdieping o.l.v. Tim Blaauw, Paul Boswijk, Joost Doornik, Peter Durieux, Jan van Loon, Annelies Middel en Carolien van Olphen (10 dagen)
15-daagse: combinatie van de 5- en 10-daagse
Tijdens de kennismaking op de maandagochtend krijg je informatie over het verloop en de manier van werken. Daarna ga je aan de slag. Na afloop, op vrijdagmiddag evalueren we je resultaten. Doe je voor de eerste keer mee, dan raden we de 5 daagse variant aan. Heb je ervaring of heb je eerder een Zomeracademie gedaan, dan past de 10-daagse variant voor gevorderden beter bij je.

Beeldhouwen
16 t/m 20 juli 2018
O.l.v. Andrijana Martinovic en Rachel Dieraert (5 dagen)
Je hoeft geen ervaring te hebben want je wordt individueel begeleid. Je legt een goede basis in technieken en vaardigheden die je loslaat op torso en portret, naar levend model.

Grafiek
16 t/m 20 juli 2018

O.l.v. Reinder Homan en Siemen Dijkstra (5 dagen)
Voorbeelden van originele prenten vormen een algemene inleiding in de grafiek. Je krijgt ook een bescheiden historisch overzicht van de grafische technieken hoogdruk en diepdruk. Van te voren word je geïnstrueerd over de grafiekwerkplaats, het benodigde materiaal en gereedschap. We raden je aan een stofjas, of kleding mee te nemen, waar vlekken op mogen komen.

Meer weten? Klik hier en om je aan te melden, klik hier