Werkbesprekingen

Werkbespreking van Annette Hoolsema, Vakscholing 1.

De Klassieke Academie feliciteert alle studenten uit de Vak- en Masterscholing met de prachtige werkbesprekingen. Wat een technieken en wat een eigenheid stelden jullie met elkaar ten toon! We wensen jullie allemaal een fijne zomervakantie en graag tot ziens in het komend studiejaar. Hieronder een impressie.


Vakscholing 1: werk van Annette Hoolsema, Bert van der Laan en Ina van Berkum.


Vakscholing 2: werk van Anne Mensinga en Ferenc Erdok.

Ferenc Erdok, student Vakscholing 2, over de werkbespreking:
‘De presentatie is een halfjaarlijkse momentopname van je ontwikkeling en het is ook jouw moment om even in de schijnwerper te staan. Je laat in de lessen van een docent altijd maar een klein stukje van jezelf als kunstenaar zien, gericht op het onderwerp dat daar gedoceerd wordt. Tijdens de werkbespreking laat je een veel completer beeld zien van je gemaakte werk, en dan is het altijd spannend om de reacties van de docenten te horen. Bovendien zijn de studenten in mijn klas een hele hechte en leuke groep vol talent, en het is gewoon een feestje om alle mooie presentaties te zien. Ik werk altijd met veel plezier naar een werkbespreking toe en ervaar de dag altijd als een klein beetje hectisch en erg leuk.’


Vakscholing 3: werk van Olga Bijzitter, Jacquoline Bosveld en Adriaan de Wolf.


Masterscholing 1: werk van Marein Konijn (boven), Herke Zijlstra en Esther Schlebos.

Voor meer informatie over de Vakscholing, klik hier en voor de Masterscholing hier.