Muurschildering UMCG

In kader van de beroepsopleiding krijgen de Master 1-studenten les in muurschilderen, gegeven door Randolph Algera en Jille vder Veen. Onder supervisie van Randolph hebben de studenten een ‘Zeegezicht’ verwezenlijkt. 

De studenten zijn trots op het resultaat en het teamwork dat eraan vooraf ging. Al moesten ze soms even een sjekkie roken, dachten ze al aan hun pensioen, ontploften sommigen bijna en hadden ze moeite met de zeester die geen zeester was, maar er toch een is geworden. Ze waren verwonderd, vonden het leuk om mee te maken en uniek voor de school. Maar vooral trots, en terecht, gezien het resultaat.

De onthulling van de muurschildering vindt plaats op dinsdag 15 mei tussen 13:00-14:30u in de Blauwe Patio in het UMCG in aanwezigheid van de studenten, Randolph Algera en Bertrand de Jong, hoofd kunstzaken UMCG.