Deelstudies Beeldhouwkunst

Iedere deelstudie duurt 15 lesweken. Je kunt verschillende deelstudies naast elkaar volgen en zo een persoonlijk programma voor de beeldhouwkunst samenstellen.


Locatie

Paradijsvogelstraat 16, Groningen (gratis parkeren). Behalve de lessen kunstgeschiedenis, die worden gegeven op locatie Akerkhof 43c Groningen.


Aanmelding

Er zijn geen toelatingseisen verbonden aan deelname voor de deelstudies beeldhouwkunst. Inschrijving is mogelijk per semester. Het eerste semester begint in september, het tweede half januari.

Er geldt een korting op het lesgeld wanneer je in eenzelfde semester meerdere deelstudies naast elkaar volgt (zie Kosten opleidingen).

Minimum aantal deelnemers: 8. Afhankelijk van de deelstudie is er ook een limiet aan het maximum aantal deelnemers.

Aanmelden Kosten Studiegids Deelstudies

Kortingen

  • Bij het volgen van 2 of 3 deelstudies in het zelfde semester geldt een korting vsn 10% op het totaalbedrag; bij het volgen van 4 of meer deelstudies tegelijk is die korting 15%.
  • Bij het volgen van 3 of 4 deelstudies in twee opeenvolgende semesters geldt eveneens een korting van 10 % op het totaalbedrag; bij 5 of meer opeenvolgend is dat 15%.
  • Voltijdstudenten van de Klassieke Academie kunnen deelnemen aan de deelstudies met een korting van 50%.
  • Studenten Basisscholing en leden van de Alumnivereniging van de Klassieke Academie AKKA kunnen deelnemen met een korting van 25% op het lesgeld.

 

Klik hier voor meer uitgebreide informatie over het programma van de deelstudies beeldhouwkunst.

Aanmelden Kosten Studiegids Deelstudies